Hayata Dair

Sözüm Krizden Dışarı

Resim

SÖZÜM KRİZDEN DIŞARI...

İşler ne alemde diye sorulduğunda ya piyasa ne alemde diye de beraberinde cümleler gelmeye başlar aradısıra. İşlerin iyi olmasında bir çok faktör var. Kurumsal yapı, marketing organizasyon, pazarlama da ki 4P gerçeği ve satış. 

Karşılaşmalarda hep sorulur ya işler nasıl diye, kime sorsam yok abi iş yok kesat kriz var cidi bir kriz var diye söylenip duruyorlar. Bana sorduklarında cevabım net: gayet iyi çok şükür. Şükrediyorum ki koşturduğum uğraştığım çalıştığım işim var.  

Çok şükür ki işimi;
Geliştirmeyi
Bireysel başarının bir yere kadar olup, ekip kurup takım çalışmasının önemini
Bireysel yapıdan kurumsal yapıya doğru geçiş yapmanın profesyonelliğini
Yazılımlarımı güncellemenin önemini 
Satış sonrası sürekli görüşmelerin faydalı olacağının gerçeğini
ve işimde ayakda durmanın işi doğru stratejiyle büyütmekden geçtiğini fark ettim ve öğrendim.

İnandığım bir gerçek var. gülümseyerek  mutlu bir şekilde çalışmanın sonucunda hep bereket vardır hele bide işini seviyorsan, verimli olmayı,  başarılı olmayı istiyorsan, hedeflerin varsa, kazanç elde edeceğin bir sonuçdur. Bunu herkes diyor, diyorlar demesine de, herkesin bunu yaşadığını görmüyorum, belki işler bu yüzden kesattır ne dersiniz !?

Tabikide SÖZÜM KRİZDEN DIŞARI...

Turgay Papakçı

 

Özet
:
Karşılaşmalarda hep sorulur ya işler nasıl diye, kime sorsam yok abi iş yok kesat kriz var cidi bir kriz var diye söylenip duruyorlar. Bana sorduklarında cevabım net: gayet iyi çok şükür.
X